Over ons

ADAS Mail is een familiebedrijf.

Het enthousiaste team bestaat uit 6 personen, die allen staan voor de service en kwaliteit die ADAS haar klanten biedt.
Door de betrokkenheid met ADAS en met elkaar, zijn wij een hecht team dat graag voor U klaar staat.

Met uitzondering van de feestdagen zijn wij bereikbaar tijdens kantooruren, dagelijks van 9.00 – 17.00 uur.

Geschiedenis

ADAS Computerservice B.V. is opgericht in 1978 te Amsterdam. In eerste instantie heeft het bedrijf zich gericht op ontwikkeling van software, specifiek voor haar klanten, met als doel een optimale automatisering.

ADAS is in 1986 verhuisd naar Uithoorn, in 2002 hebben wij ons gehuisvest in een modern pand op het industriegebied. Van hieruit zijn wij optimaal in staat onze diensten aan te bieden.
ADAS heeft zich altijd gericht op de wensen en behoeften van haar klanten. Daarmee heeft zij zich langzaam aan ontwikkeld tot het bedrijf dat zij heden ten dage is. Een servicebureau dat zich heeft gespecialiseerd in de volledige verzorging van printen en verzenden.

ADAS is een familiebedrijf. Er zijn 6 personen werkzaam. De lijnen zijn kort, zowel intern als extern. Daardoor zijn alle medewerkers constant op de hoogte van alle werkzaamheden die ADAS uitvoert. ADAS staat voor service en kwaliteit. Bovendien bezitten wij geen 9-5 mentaliteit. Buiten kantooruren zijn wij bereikbaar om adhoc zaken voor onze klanten te regelen.

ADAS mag o.a. vele woningbouwcorporaties tot haar vaste klanten rekenen. Deze bedrijven zien ADAS veelal als een verlengstuk van hun eigen onderneming. Er wordt meegedacht, oplettend gewerkt en daar waar mogelijk worden tips gegeven om kostenbesparend te werken.

Locatie

In 2002 heeft ADAS Computerservice B.V. zich gehuisvest in een modern pand op het industriegebied van Uithoorn.
Van hieruit zijn wij optimaal in staat onze diensten aan te bieden. Qua inrichting, machinepark en opslagcapaciteit is alles aanwezig voor een professionele verwerking.