Mailings

ADAS Mail is gespecialiseerd in het verzorgen van mailings.
Van eenvoudige brief tot de totale handling van pakketten met premiums.
In overleg met en afhankelijk van de wensen van onze opdrachtgevers zorgen wij voor het verzamelen en tijdelijk opslaan van de diverse componenten, het selecteren van de passende verpakking, het verpakken zelf en de uiteindelijke aflevering. Dit alles binnen de afgesproken tijd. Deadline is deadline. Onze ervaring stelt ons in staat snel, efficiënt en zo voordelig mogelijk te plannen en te opereren. Wij kunnen bogen op een lange lijst van gerenommeerde klanten die regelmatig van onze diensten gebruik maken.

Printing

ADAS Mail beschikt over moderne printapparatuur. Wij bieden daarmee een hoogwaardige en snelle printcapaciteit voor al Uw opdrachten.
Wij printen brieven in elk gewenst lettertype, zowel in zwart/wit als full-color, enkelzijdig of dubbelzijdig. Desgewenst voorzien wij alleen de handtekening in blauw.
Wij printen niet alleen brochures, folders, visitekaartjes, enveloppen, etiketten en brieven. Adas is ook gespecialiseerd in het printen van acceptgiro’s en combi-ola’s. Wij zijn gemachtigd om de coderegel te printen die nodig is om de acceptgiro te verwerken.

Handling

Reeds jarenlang werken wij voor diverse reclame- en PR bureaus. De veelal creatieve mailings die zij ontwikkelen, worden door ons verzendklaar gemaakt. Vaak zijn deze mailings door het formaat en de vorm niet machinaal te verpakken. Deze mailings worden dan ook door ons handmatig verwerkt. Wij adviseren de klant bij de keuze van verpakkingsmaterialen en manier van verzenden.

Couverteren

ADAS Mail beschikt over 5 couverteermachines, waarmee wij een grote capaciteit hebben om enveloppen machinaal te vullen. Indien de envelop machinaal verwerkbaar is, zetten wij deze machines in van kabinetformaat tot en met C4-envelop.

Enveloppen met een afwijkend formaat kunnen door ons getest worden op machinale verwerkbaarheid. Mocht er, met een kleine aanpassing, geen oplossing voor blijken te zijn, kunnen wij de enveloppen handmatig vullen. Overbodig te zeggen dat wij alles in overleg doen met U.

Verpakkingsmateriaal

ADAS Mail betrekt van diverse leveranciers de verpakkingsmaterialen.

Omdat elke verzending qua omvang en formaat altijd weer verschilt van de voorgaande keer, kopen wij in op maat. Dat betekent dat wij minimale ijzeren voorraden aanhouden aan verzenddozen, kokers en bubbelenveloppen. Wij proberen dozen waarin wij goederen aangeleverd krijgen te recyclen, mits deze onbeschadigd zijn.

Voor tal van verzendingen gebruiken wij de enveloppen die eigendom zijn van de klant. Wij adviseren wel welke formaten en kwaliteiten de klant het beste kan kiezen, maar hebben geen invloed in de keuze van de leverancier.

Voorraad en voorraadbeheer

ADAS Mail heeft de gehele bovenverdieping, 500 m² ingericht als opslagruimte voor goederen van haar klanten.

Wij houden briefpapier, enveloppen en diverse artikelen voor de klant op voorraad. Middels ons eigen voorraadbeheersysteem kunnen wij onze klanten ten alle tijden informeren over de status van deze voorraad. Alle programmatuur wordt op maat gemaakt voor de klant, zodat alle wensen met betrekking tot informatie en verwerking geïmplementeerd worden in ons systeem.

Tot op heden kopen onze klanten zelf hun bulkvoorraad in, en laten deze bij ons afleveren. De voorraad wordt door ons nageteld en gecontroleerd op eventuele onvolkomenheden. De klant krijgt direct bericht van de ontvangst van de goederen, de aantallen en vastgestelde kwaliteit van de zending. De voorraad wordt bijgewerkt in ons voorraadbeheersysteem.

Adresseren

ADAS Mail print snel en eenvoudig adresgegevens op Uw kaart, brief envelop of etiket.
Daartoe stuurt U ons het adressenbestand. Wij vertalen elk programma naar een voor ons printklaar bestand. Bovendien halen wij fouten in de adressering eruit, en kunnen wij op verzoek het bestand ontdubbelen. Wij garanderen snelle en secure service voor een scherpe prijs. Neem contact met ons op voor prijzen en mogelijkheden.

Adressenbeheer

ADAS Mail verzorgt het complete beheer van adressen van bedrijven, organisaties en verenigingen. Uw bestanden zijn bij ons in goede handen. Wij werken met geavanceerde computerapparatuur. De programmatuur is in huis ontwikkeld, wat betekent dat perfect maatwerk tot de mogelijkheden behoort. Wij registreren en segmenteren desgewenst op kenmerk. Wij rubriceren, coderen en zorgen voor onmiddellijke invoering van mutaties.
Adressenbeheer in samenspraak met ons is ook mogelijk.

Afleveren post

Poststukken worden door ons aangeboden bij TNT Post conform de verzendvoorschriften.
Wij bieden de verzending aan onder het eigen debiteurennummer van de klant.
Voordeel voor ons is dat wij de soms hoog oplopende portokosten niet hoeven voor te schieten. Voordeel voor de klant is dat zij zelf optimaal kunnen profiteren van de korting die TNT Post geeft op bijvoorbeeld partijenpost.
Enkele stuks kunnen door ons gefrankeerd worden, deze kosten worden doorberekend aan de klant.

Pakketten die te groot en te zwaar zijn voor de gewone post-pakketbezorging worden verstuurd per koerier. Dit gaat in overleg met de klant. In sommige gevallen brengen wij pakketten zelf weg.